Anja Lundholm, Nordmaling

Last october

Jag är påväg att bli duktig! Var ute och promenerade idag och har planerat att göra det imorgonbitti också om vädret är på min sida. Grymt jävla skönt är det!

Nu ska jag städa mitt rum och från och med imorgonbitti ska jag öva på att behålla det i det skicket i flera dar så jag slipper städa/plocka varenda jävla dag. Fast då har man iof någon sysselsättning. Så lite positivt kanske det är!

Jag ska nu också börja mitt liv med mindre alkohol och mindre utgång. Jag börjar denna vecka med att Inte fara på krogen imorgonkväll(det är lov, därav krogen mitt i veckan), och heller inte på fredag! Det är mitt första mål, sedan ska jag utöka det och vara nykter två veckor i rad, sedan tre, sedan fyra, sedan fem, och när sjätte veckan kommer ska jag gå på krogen. Nykter. Bara för att bevisa för mig själv att jag kan. Jag vet att jag kan om jag bara verkligen bestämmer mig för det. Nu har jag fått nog, så nu ska det bli ändring.

På onsdag är det första gruppmötet som jag är så förbannat jävla rädd för, men det kommer att gå bra, I just know it. och på torsdag ska jag tydligen följa med Kenneth in till stan och äta någon kulturmiddag(?), ingen aning om vad det är. I samma veva som han frågade mig om det föreslog han att jag skulle börja skriva. Typ resencera(stavning fel?) och sådant och skicka in. Det lät som ett ypperligt förslag, men även det skrämmer mig.

Jag undrar när jag kommer till en punkt i livet då jag inte är så jävla rädd för saker och ting och kanske börjar tro på mig själv mer. Det kan bli intressant. Men den dagen kommer.

 

Nu, städning av rum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>