Ann Personlig Hemsida

Välja ett perfekt bröllop ring

Välja vigselringar är ett av de viktigaste besluten du måste göra för ditt bröllop. En vigselring är inte bara ett smycke, Det är ett tecken på din kärlek till din partner. Och ni kommer att bära den under många år. Hur väljer du de ringar som är perfekt för dig och din älskade?

Det är osannolikt att både bruden och brudgummen kommer att gilla samma stil ringar, så det är viktigt att hitta en kompromiss som skulle göra båda sidor nöjda.

Det kan gå emot tradition, men shopping för en vigselring tillsammans som ett par gör cense. Detta sätt ni båda kan se tillgängliga stilar och hitta något som var och en tycker om.

blake lively pink oval diamond engagement ring | Blake Lively's ring features a flawless oval-cut pink diamond with a ...:

Vilka är dina val för vigselringar?

När det gäller vigselringar, alternativen är oändliga. Moderna juvelerare erbjuder en stor variation av material och stilar. Du kan få ringar av gult eller vitt guld, platina, titan eller silver. Varje material har sina fördelar och nackdelar. Gult guld är ett klassiskt vigselring eller bandmaterial. Titan är tålig, modern och trendig, men tillsammans med platina titan ringar är fruktansvärt dyrt. Sterling silver är det billigaste, men det är inte särskilt hållbart, så om du planerar att bära ditt bröllop band på daglig basis silver är inte ett bra val.

Det finns många stilar och – vanligt band, antika och vintage vigselringar, Celtic stil band. Du kan få ringar utan ädelstenar, eller med juveler. Mest populära är naturligtvis diamanter, kan du få en enda diamantring eller en diamant-täckt band.

Om du inte kan komma överens om den stil som både vill, överväga att köpa inte matchar vigselringar. När allt kommer omkring, har alla olika smak, och du kommer att behöva avseenden en annan persons preferenser. Få olika vigselringar blir mer populärt under de senaste åren; eftersom detta sätt varje person kan få ringen hon eller han gillar mest.

Att köpa ringar till rimligt pris

Vigselringar är inte svåra att hitta objekt; varje smycken butik har en del att erbjuda. De flesta butiker har hundratals olika stilar och kataloger för dig att beställa dina ringar. Så var beredd att gå och handla för dina ringar i förväg, så att du har tid för beställning banden du gillar, snarare än att köpa vad som finns i butiken.

Om du funderar på att spara pengar, varuhus brukar ha goda samlingar av ringar till rimliga priser.

Du kan också söka efter vigselringar online. Det finns många smycken butiker som säljer vigselringar över internet. Priserna är oftast bättre än i vanliga butiker. Och naturligtvis kan du söka många platser sitter i stolen, i stället för att köra över hela staden jagar smycken butiker. När du har hittat material och stilen på ringen du vill kontrollera flera online smycken butiker för priser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.