Lördageftermiddag

Ska strax börja med middagsmaten, har äntligen kommit på vad jag ska laga till och faktiskt så har jag även listat ut middagsmaten imorron, hurra! Ett bekymmer mindre.

Steg upp vanlig tid imorse för jag hade bestämt mig för att baka lite tunnbröd, det har gått åt en hel del eftersom det är fisketurer nu på vårvintern. Mannen och två av barnen har farit och fiskat, hoppas nu att de kommer hem med lite för det har varit trögt med fisket de gånger som vi har varit iväg. Men innan de for så var sonen med i Ring så spelar vi och han klarade frågan han fick! Hurra! Tunnbrödsbaket gick jättebra, synd bara att armar och axlar ska göra ont efteråt men det är väl priset man får betala. Sen har man dammsugit bort hundhår (uschianemej) duschat, tvättat kläder, diskat ja sånt vanligt som ska göras.

Ikväll ska jag se Körslaget, jag tycker att deltagarna är suveräna och ledarna, där bara Lotta Engberg har nån egentlig körvana, är helt tokigt bra. Mina favoriter är Joacim Cans och Brolle Jr. Brolle Jr leder sin kör med hela sin kropp och själ, Cans förmedlar rockattityd i sin kör och gör det bra.

Imorron är en annan dag.

Ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>