Yeess, VÅREN är på gång!

Som jag tidigare skrev så det riktiga vårtecknet är när det dikesplogas och igår kväll kom hyveln!! Så nu är hela vägen förbi här dikesplogad nu hoppas jag att vägen torkar upp snabbt.

Håller på med middagsmaten. Kokkött med potatis och klimp, det är mat som enkel att tillaga. Perfekt att starta upp koket på morron och sedan får det koka under förmiddan och sen är det färdigt.

I helgen blir det lugnt, bara ett barn hemma, äldsta dottern som kommer i kväll från Lycksele. Den andra dotter har åkt till pojkvännen i S-byn och sonen han ska på konfirmationsläger i Risbäck.

Så vi får se om det inte blir fiske imorron och då ska jag med för jag har införskaffat nya mormyskor på Sportis som ska testas. Söndag då blir det gudstjänst i Risbäck med kyrkkaffe efteråt.

Nu hoppas vi att det blir hyfsat väder i helgen med nattkallt och sol på dan.

Just det förra lördagen var ju de andra i familjen och fiska, de fick 5 st fiiina matfiskar men maken tappade en mormyska, därför införskaffningen av nya.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>