Tillbaks. . .

Flera personer har undrat varför jag inte har bloggat nåt – så nu är det dax igen då. Jag hade bara tagit långledigt kan man säga.
Hösten är här med älgjakt och pärupptagning. Jag jagar inte så jag får hacka upp potatisen istället. Nånting i ryggslutet strular så det blir inte många fåror per gång utan man får gå in och göra nåt annat ett tag innan man går ut en sväng igen. Men det spelar ingen roll att det tar tid, för potatisen ligger bra och säkert i jorden om det skulle bli tvärkallt. Dessutom har vi inte så stor potatisland heller.
Skolkörningen har ju börjat för oss igen och det är skönt att få lite tider att rätta sig efter igen (hihi). Vävningen har startat och där har vi fått en ny deltagare, jättekul!
De har börjat att ställa upp vindkraftsverken. De är majestätiska tycker jag, speciellt när man har sett de enskilda delarna på väg upp till Bliekavare, det är ju stoora grejer. Personligen är jag för Vindkraften – har alltid varit det. Jag röstade nej till kärnkraften 1980, tyckte att man skulle utnyttja vind och sol istället.

Nog för idag! Kramar till er alla

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.