Snö & pärlor

Äntligen har det kommit snö så det blir ljusare ute. Idag är det så fint ute lite sol har det varit och några grader kallt.
Har just kommit in efter att ha skottat gårdsplanen för första gången. Vaddå undrar säkert en del varför skotta hon inte igår då? Vi har en ganska stor gårdsplan så jag sopa bron och skotta den och runt den flera gånger igår. Nu har vi (sonen var ju med oxå) skottat från byggnaderna så maken kan styra bort sen med traktorn.
Prenumererar på en tidning om pärlarbete. Den är på engelska (Bead & Button) så lite besvärligt är det att förstå beskrivningarna. Nu fastnade jag för ett armband men då har man inte dessa pärlor för det ska vara 8 olika färger och så är det en teknik som jag inte provat på tidigare. Men bara jag har köpt dessa pärlor ska jag nog prova på. Bara det att det är ju nu(!) som det kliar i fingrarna och man vill ju sätta igång genast.
En av döttrarna har bakat 3 olika kaksorter i helgen men innan 1a advent är väl det slut.
Lillebror och hans fru skulle prova att baka tunnbröd idag så jag hoppas att det har gått bra… måste ringa och höra..

Ha en skön söndag

En kommentar

  1. á Mona

    Ja, du Annelie…inte har vi då fått särkskilt mycket snö här. Men det är iaf lite vitt på backen, just så pass att det blir lite ljusare. Kan inte annat tycka att det är skönt att inte behöva skotta en massa snö. OOOPS..ska kanske inte utmana ödet, rätt som det blir så vräker det väl ner en massa då. Ha det bra! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>