Änligen..!

Äntligen är det fredag! Detta trista väder gör att jag är såå erbarmligt trött! Kan bara hoppas att man ska få se himlen snart igen och inte bara detta gråa som hänger ner över trädtopparna. De (metrologerna) har sagt att det kommer att vara kallt i februari och man kan bara hoppas på det så molnen far sin kos släpper fram solen igen.
Äntligen kom äldsta dotterns balklänning? hu så tjusig den är med pärlor och paljetter och sånt. Då är det bara resten som skor, väska, smycken som ska till (ironi).
Äntligen har jag varit och klippt mig. Har man som jag en kortklippt frisyr behövs det inte mycket för att man ska otrivas med sig själv. När jag kom hem från frissan och tittade mig i spegeln så såg jag ? mig, som jag tycker att jag ska se ut i håret.

Snart är det dags att lägga sig och veta att jag måste inte kliva upp före halv sex imorron bitti utan jag kan ligga till 7 eller 8 eller? vem har bråttom i livet?

Vi syns i marshallens skugga

2 kommentarer

  1. christin

    Kära vän inte ska du vara lessen för att solen inte syns….tänk bara så mycket ljusare det är redan. Idag har jag varit ute på skidor, evigheter sen sist och jag är himla glad att solen var bakom diset. För hur skulle jag ha tagit mej tillbaka annars….Skönt var det i alla fall.

  2. Äldst dotra

    Kan inte bärga mig, vill se balklänningen med en gång, och hoppas till högre makter att den ska passa på mig. Och jag håller med mamma lilla: Vem har bråttom i livet egentligen? Ta dagen som den kommer. Det har funkat för mig hittills. Puss på er där hemma, saknar er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.