Examen . . .

privatI fredags var det jäktigt. Först hade sonen examen från grundskolan i Dorotea sen var det till att fara till Lycksele där äldsta dottern tog sin studentexamen. Vi hann med bägge två . . . (phuuu).
Igår var det gräsklippning innan regnet skulle komma, det var ju hotande hela dan. På eftermiddagen så var vi över till Lillånäs, kompletterade jordgubbsplantor, klippte ner några buskar bland annat. Precis när jag skulle börja att kasta ut blåkorn där de har sått ny gräsmatta började det att regna, perfekt tajmat!
När vi kom hem regnade det ganska kraftigt. Efter ett tag var jag tvungen att gå ut för att rädda potatislandet, det blev lite dikning osv.
Det regnar fortfarande och eftersom bullarna var helt slut har jag bakat bullar, ställt i ordning en kakdeg så snart ska jag grädda lite kakor också. Så ni vet om ni har vägarna förbi finns det både bullar och kakor, i alla fall några dagar för snart så kommer barnen hem och då tar allt slut och det är bara att börja om från början. Men å andra sidan tänk att baka och ingen vill ha! Nää, då är det ju bättre att det tar slut, hihi.

Tack och hej Leverpastej!

En kommentar

  1. Annica Skoglund

    Många grattiskramar till studenterna! Bara att njuta av sommarlovet nu då! Hoppas att resten av familjen också har det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.