Svar enkelt och rakt, tänkte på frågor och svar idag

 

Alltid svårt att svara på frågor när man dåligt och vagt ger ett svar vars löften hänvisar till tama oregeliga påståenden. Återfunnen majoritet hänvisar istället till rättvisesystem, vars avfällheten tappar skeenden som medvetet skulle vara. Svara på frågor kan bara de som ärligt ser sin egen nakenhet och enkelhet. Saktmodet börjar ryta, och hyrda svar blir sopad under mattans fransar, landar ej i frihetens berövade sak. Svaren går istället till nämda strand, rättvisans gemak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>