Den pressande politiken

Kan det vara så att opinionsbildningen finner tillslut sitt ordinarie konvolut ursprungets symfoni, där inskrivningsantalet blir massproduktivt. Folkets röster gör sig redo att reparera de skador som escaperat för de uteliminerade människoskaran. Saknad av rättvisesystem fodras varav det ges möjligen kraft till någons annalkande politiska grundsats, rättvisesystemets monarki folkets frihetsbrev. Ja det var bara en tanke, hm.. ett annat gäng kanske.

 

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>