Rökartarmen styr mig och inte tvärt om (Del 3)

 

I (del 2) är det inte lika jobbigt längre, lättare har det också blivit att ta ned nyckeln från väggen där medicinskåpet hänger, så därför säger jag.

NÄPP!!!!!!!!  Nu åker cigarettpaketet ned till källaren, där finns också ett skåp med nyckel i det får bli så. Dessutom är skåpet lite krångligare att få upp, det kan om det vill sig bli en anfallsvinkel, av en vinkelslipmaskin om det skulle bli för svårt. 

Ni förstår vännerna mina, ville inte jag skulle stiga på förlängningsstegen för att hämta paketet. De var rädda för att jag skulle ramla och bryta benen, så därför får det bli källaren, och som den nattuggla jag är hur ska det gå på nattkvisten? JAG SOM  ÄR SÅ  MÖRKRÄDD!!!!!!!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>