Ge blanka fa..n i att skicka mig erbjudanden

Nu är jag så sat..ns less på alla dessa reklamerbjudanden på mejlen, ”Specialerbjudanden bli av med dina finnar”
VILKA JÄV. A FINNAR!! Finns inga finnar hos mig i huset ej heller på min ansiktsform, jag är femtiofyra år ingen ungdom.
Eller som det här erbjudandet ”Banta bort några kilon med… ” vill inte ens göra reklam för eländet. JA!!  INTE VAR DET DÅ DEN reklamkampanjen som gjorde mig mager. DET VAR BADRUMSVÅGEN!
 ”Bli först att förbeställa Nokia E7” VAD DÅ NOKIA E7? JAG HAAAAA..R EN MOBILTELEFON! Den funkar hur bra som helst, om jag låter bli att trycka på tystknappen.
”Slumpmässigt blev du utvald till att vinna 20 000 ” hos lotteriet lurendrejarna, svara snabbt på några frågor. JA tack gärna! Men inte det, istället blir tagentbordsknapparna faluröd utav allt tryckande. Jäkla spånhuvuna!
Var kommer alla dessa idiotiska erbjudanden ifrån? Fy fa..n vad jag blir förb…ad!
Ursäkta språket men helgonglorian har tagit rast i 45minuter, och åkt rutschkana ner till min stortå, och då passar jag på.
 
Annevi givetvis ingen ängel precis.

2 kommentarer

  1. Yvonne S

    Du är visst en ÄNGEL!!!!Jag är övertygad att änglar också har humör och kan ilskna till för annars finns dom inte, åtminstone är dom inte levandes om dom inte reagerar på alla tokigheter uti världen.KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.