Helgonglorian har tagit längre rast, nu passar hon på.

 
Huka dig gubben min! Nu ska du inte bli ”bös”, du kan bli fintad av denna kärring klös för klimakterietanten har satt extra lim på naglarna. Joo..då! Hon kan ändra form och skepnad, precis som jag och ni karlar, Hon har förövrigt eldat med björkved under svanskotekvisten, så nu brinner lågorna rejält, och helgonaglorian den har tagit tjänstledigt på fikarasten. Så nu tar hon chansen! Hon är jävligt förb….d som hon uttrycker det, för att ni karslokar sätter namn på kvinnor och inte på era egna ”stick och brinn besvär”.    

Just nu är hon bara lite fräck men hon kan vara fräckare, lika fräck och ohyfsad som många karlar är. Skiter i om hon får hela Sveriges manssamhälle att reagera, det är på tiden i så fall tycker hon, för många gånger och i många fall så är de förbannat ouppfostrad. Med annat ord jävligt råá.

 

”DET REVOLUTIONERANDE RYNKORNAS PARTI ”heter eldstaden som hon bor i, och det får bli hur kallt som helst på utetermometern, det skiter hon i, för hon håller sig värmen ändå. Sensuell! Jo men visst brösten hänger på hennes vrist, behövs större bh för att vikas in, men inte gråter hon för det. De är jäv…t bra att platta till karlar med säger hon.

UPP TILL KAMP för en rättvisare värld, där respekten även ska finnas för varje enskild kvinnas atmosfär.
 
@ Annevi givetvis ingen ängel precis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.