Ingen sänkt skatt för pensionärerna nästa år

Strama åt ni era blådårar, inget att göra åt eller hur? Kronan holkar ur och försvårar. Fånar hela bunten. Uppenbart att pensionärerna får det ännu sämre ställt, värdet på det äldsta skinnet är tydligen så skrynkligt och värdesätts ej. Ättestupan för gamlingar! Om ni inte vet vad det ordet betyder så ska jag förklara för er. Det var ett dåligt socialt skyddsnät speciellt för äldre. De kastades ned från klippans kant när de inte orkade gå eller arbeta.

Bättre då sprit i strupen och vackrare mat, Nä. fy fa..n

Bäst att signera, så inte jag blir beskylld att jag inte vågar visa mitt namn.

Detta är skrivet av Annevi Linder och HON VILL tro på en bättre regering som vill se värdet i gamlingar, ensamstående med barn, ungdomar, arbetslösa, sjuka och familjer som näst intill ingen inkomst har.

Annevi linder

Strandvägen 24

92070 Sorsele

 

7 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Ja, visst är det för djävligt! Genomsnittspensionärer kommer trots den sänkta restaurangmomsen ändå inte att ha råd att äta på restaurang. Den kommer f.ö. inte heller att leda till sänkta priser eller fler anställda utan bara öka vinsten för restaurangägarna.

  2. Annevi Linder

    Svar till Sven. (2011-09-05 10:14)
    Mer pengar i fickan
    desto snålare tömmar
    Alla fattiga
    synas i sina sömmar

    Regeringen ignorerar
    Folkets förtvivlan
    lustar sig i spirituosan
    Smart drag av regeringen

  3. Mr Cool

    Man blir förvånad över den enögdhet som ditt inlägg beskriver. Visst hade det varit OK med ytterligare skattesänkningar för pensionärerna förutom de två tidigare skattesänkningarna, från 1 januari 2009 och 1 januari 2010. Men du menar på fullt allvar att lösningen är en återgång till sossestyre för då kommer pensionärerna på grön kvist! Förglöm ej att pensionssystemet och dess regelverk skapats under årtionden av sossestyre och ersättningen regleras delvis av hur mycket skatt man betalar över åren. Sossarna står ju dessutom för ett högskattesamhälle så dom torde inte vara lösningen. Att sen Göran Persson stal 258 MILJARDER ur pensionssystemet verkar heller inte uppröra eftersom ”rätt partifärg” utförde konfiskeringen. Sveriges pensionärer är bland de kapitalstarkaste grupperna i detta land och flitiga resenärer. Att sen de som haft låga inkomster har låg pension ligger i systemets natur. Det är nödvändigt att en ansvarsfull regering drar i handbromsen och inte hejdlöst lånar till reformer som sossarna gjort över tiden. Men det finns pengar till pensionärerna om man lägger ned hemspråksundervisningen och drar in bistånd till korrumperade och krigförande nationer. Under sossestyret så fick ekonomiska och militära stormakter såsom Indien, Ryssland och Kina svenskt bistånd. Det är skamligt med sådan ansvarslöshet över andras pengar.

  4. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2011-09-10 14:50)
    Jag menar inget mer än det jag har skrivit på inlägget mitt. Att du sedan vill kommentera och böja din åsikt åt höger vänster uppåt neråt eller mitt i mellan är din ensak, och slår jag ihop mina två ögon till ett, så får jag större synvinkel och bättre seende, till det att i Alliansens bil finns inte bara en handbroms utan många flera, och de används flitigt vill jag säga.

  5. Conny Forsström

    Politik handlar om människosyn. Och den människosyn alliansen visar upp med sänkt krogmoms och höjt fribelopp för medicin är skrämmande! (Ofta är de sjuka också de som har mycket luft i plånboken resp de rika ofta de som regelbundet äter ute) Det värsta är väl att vi inte sett slutet på detta än. Högern har lyckats tuta i människor att empati och solidaritet är döda begrepp. Hur man med gott samvete kan genomföra en sådan politik är fullständigt ofattbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.