Åter igen Sorseles Kommunpolitiker!

Har ni satt i system att inte svara på varken frågor eller inbjudan nu för tiden?

 Ikväll hade ”Vision Sorsele” en träff vid lilla paviljongen med korvgrillning och ide`e utveckling, och inga kommun politiker hittade dit. Måste vi rita en karta till er?

Nu var jag ironisk, men jag blir det när jag ser att folk vill så gärna hjälpa till att få kommunen på sina ben, men ni nonchalerar, och just nu kan ni heller inte skylla på att ni inte var inbjuden till möten.

Vi skrev en inbjudan och jag åkte upp med den för att Kommun sekreteraren skulle stämpla in inbjudan och överlämna det till ert nästa möte. Det var ju ni själva som tyckte vi skulle gå till väga på det sättet för att det verkligen skulle komma fram och vara säkert att ni fick det i era händer!

Men icke som icke, inga kommunpolitiker så långt ögat kunde se. Men inbjudan står kvar så ni bara vet.

VARFÖR STÄLLER NI INTE UPP OCH MÖTER MEDBORGARNA SOM VILL HJÄLPA TILL MED ATT FÅ SORSELE ATTRAKTIVARE? HÄR HAR NI EN GRUPP SOM HETER ”VISION SORSELE” MÖT DE DÅ MED ETT HANDSLAG OCH KOM OCH HÄLSA PÅ TILL NÄSTA GÅNG. Ni kan väl åtminstone ge ett svar på inbjudan, eller ni kanske har gjort det redan.  Eller är det så att gruppen ”Vision Sorsele” inte passar inom era ramar?

Ordet SVARA håller på att vara uttjatat! Först sjukvården nu ”Vision Sorsele”. Vill inte ni att Sorsele kommun ska leva och utvecklas och att medborgarna skall hjälpa till av de som vill?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.