Till Nicklas Sandström (M) & Lennart Holmlund (S)

TILL NICKLAS Sandström (M)

Människosynen (det grundläggande att vara människa) granskas i Alliansen. Du och Ni skrev under Folkinitiativet för ett levande Västerbottens län-Sjukvård för alla. När DU skrev på hade du då slängt din partifärg åt sidan och din arbetskavaj, tog du sedan pennan i din hand och skrev under med ditt eget privata personliga samvete. VAR DU SAMMVETSGRANN? Kan du enbart svara mig med ett av dessa allternativen? JA ELLER NEJ!

Tänk först på en sak! Ni i Alliansgruppen har också försvårat för människorna genom alla utförsäkringar privatiseringar o.s.v. Ni har i gemensam grupp OCKSÅ gått ut och FÖRVÄRRAT för människan! 

 

TILL LENNART HOLMLUND (S)

Kan DU Lennart som är socialdemokrat och har kollegor som har dragit in på sjukvård i inlandet, kan DU slänga bort din arbetskavaj och partifärg för ett tag, och skriva under med ditt namn på Folkinitiativet för ett levande Västerbottens-Sjukvård för alla? KAN DU VARA SAMMVETSGRANN I DITT HJÄRTA? Kan du svara mig på frågan och med ett av dessa två allternativen? JA ELLER NEJ!

Det här handlar om människosynen (det grundläggande att vara människa). Eller hur Lennart! Så även riktar jag det ordet (MÄNNISKAN) till dig Nicklas och ALLA ni andra med politiska ideologier.

 

Om du Lennart svarar JA på min fråga, ska jag på direkten och egenhändigt köra de 24 milen till dig, och jag ska ha med mig papperet och pennan.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.