Jonas R och Allians gruppens ledare. Vilket sammanträffande

 

Jonas Rastad slutar anställningen som landstingsdirektör och åker till Skåne, fast han har sitt förordnande i två år till. En kan ju undra om det har det blivit hett om öronen. Samtidigt gör Alliansen besöks raider till Lapplands skogar. De är väl snart i Kiruna och pratar med LKAB. Läste det någonstans i Norrbottenstidningen. Det är så man kan skratta sig fördärvat över hur schackbrädans pjäser jobbar, vilken humor de har dessa tjänstemän. 

SKÅNE! Håll i hatten för snart kommer dess western man med cowboyhatt och som städar och tar bort alla damtussar, som finns i Sveriges avlånga land.

Stackars Peter O nu blir han ensam med alla orosmoln. JONAS! Man övergiver inte bara  si sådär sina kompisar.

 Varför fick jag in ordet "underground" spekulation. Hm..

 

2 kommentarer

  1. Moffajinko

    Godmittidagen! Förmodligen både hett om öronen och kallt om fötterna!! Jag saknar då inte honom, Skåne går en oviss framtid till mötes!
    Mulet, uppehåll i Lycksele.
    Mvh Roger.

  2. Annevi Linder

    Svar till Moffajinko (2012-09-05 11:38)
    Sådana ristar väl in streck på städkäppen sin varje gång det är städat och klart. Det är väl fler som gör likadant. Exempelvis Gunnar P! För om jag inte misstar mig alldeles så är väl han landstingsdirektör i Norrbottens län och Kent Ö landstingsrådet och där i länet har de heller inte bra med sjukvårdsindragningarna) Återstår att se när Gunnar P avslutar tjänsten, eller det är kanske Kent Ö som får sparken. Ja inte vet jag! I alla fall så kommer jag inte att sakna denna man Jonas Rastad. Men jag får väl igen när jag säger så för ordspråket om vi ska gå efter det så säger det såhär ” Det du gör mot andra och säger till andra får du tillbaks”.

    Då kan vi ju undra hur det kommer att gå för Jonas Rastad Peter O och landstingsledningen? Då kan vi ju undra hur det kommer att gå för de som försvårar för oss i Samhällen? Nä..ä vet du vad jag tror jag går ändå och tar mig en klunk av champagnen som gubben har i skåpet, någon gång kan jag väl fira.
    Kramen till dig och tack för kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.