Sorsele Kommun????

Har ni också blivit lurade och slagit knutar på er själva i kommunhuset? Jäkla yoga instruktörer som swichar förbi på reklamen! Jag undrar jag, vilka som utbildade de yoga paketen egentligen? Men så är det ju också så modernt med avslappnande politiker nu för tiden i Riksdagshuset.

Titta bara på Fredrik Reinfeldt hur lealös han är i ansiktet som talande politiker bakom mikrofonen. Men han har då välllllllllllldigt söta ögon, det om något är då säkert.  

 

VAAAA..DÅ! Jag får väl säga vad jag tycker och tänker, än så länge har jag åtminstone munnen fri. Se till istället att jag kommer mig ut ur den här fördömdade Yoga ställningen.

 

2 kommentarer

  1. yvonne

    Tycker att det är tråkigt att ge kommentarer om utseenden.Vi får väl se lealös ut, söta ögon eller fula ögon, gammal och på gränsen till ful och osmaklig. Låt politiker få vara sig själva. Vi alla andra icke politiker får ju vara oss själva. !!

  2. Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter

    Svar till yvonne (2012-11-21 21:57)
    Efter tycke och smak!
    AVSLAPPNAD i ansiktet när statsministern träffar media eller debatterar i riksdagshuset är väl ett smart drag.
    Kommun/landstings politiker och politiker i Riksdagsnivå agerar AVSLAPPNANDE ständigt, när det gäller de lapplänska bygderna och dess neddragningar som gör att kommuninnevånarna blir otrygga i sin tillvaro.
    Efter tycke och smak! Helt enkelt ”lealösa” för folkets väl i Lappland.
    @akobina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.