Lisa du fyller år idag!

VI VILL GRATTA DIG PÅ DIN FÖDELSEDAG!

HURRA HURRA HURRA!

VET DU VAD! Vi kom att tänka på dina ungdomsdagar, vi menar, ja… hum.. du har ju nu fått mera grått hår. hm….men DÅ var du en brunett, hm….och då liksom nu

har du skinn på näsan och ett jävlar anamma, då drog du iväg till Haparanda! Du hamna på en Hushållskurs, men gillade inte vispar och matkastrull.

Du tog din kappsäck och gick ut, och hamnade istället i en postbil så gul.

Bilen gick väl ann, var i din smak, men va fa…n köra hela dan i Stockholms stad, slänga ut brev sortera och stå i: Nä… ä det fick också va, du tog din kappsäck igen och trippa ut mot en värld som för dig kändes riktig, mönstrade på en båt och åkte på de sju haven.

Du kom hem välbehållen och nöjd med äventyrens alla höjdpunkter, stannade upp ett tag som svarvare, och där hittade du även din älskade karl Smålänningen Agne.

och med Agnes lockiga skägg och hår blev det frierier som så, att ett litet flickebarn titta fram som fick namnet Ann.

Men inte har du stannat upp för det! Du snickrar, fejar och svetsar, lagar bilar ibland. Kör skoter och svarvar mellan dess varv. Jobbar på som bara den, och som chef går du också en massa kurser stup i kvarten. Flänger hit och dit, mellan hemmet och Södra Sverige.

Det senaste projektet! Rev ned det gamla timmerhus i Örträsk området, byggde upp det igen som gammalt i tiden, stock efter stock. Nu står huset där i Ammarnäs.

 

Ja…a min stora syster, det är inte för inte jag kallar dig för min syster yster. Vi älskar dig så mycket för den du är och din styrka i ditt leverne, men även för din generositet, värme skratt ödmjukhet och kärlek som du ger, och just det där med lite skinn på näsan är ej heller fel.

GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG ÖNSKAR HELA FAMILJEN! VI SES SNART KRAMEN.

 

 

 

 

6 kommentarer

  1. Lisa

    TACK LILLAN !!!!!!
    Bra att du inte berättar allt, hi hi
    Från ett lungt och skönt Ammarnäs
    Tusen kramar

  2. Annevi Linder och Emelinda Jakobina Jakobsdotter

    Svar till Lisa (2013-05-08 22:23)
    Få se nu, DU KALLAR MIG INTE FÖR LILL… en gång till. Förreeeees….ten det gör ingenting det är näst intill så att jag har SAKNAT att höra dig säga det.

    Många många mång många kramar till dig syster yster, och ha det lugnt och gott i Ammarnäs. Från (hm.. host…harkel… snörvel) ja men OKEYYYYYY…. då ”LILLAN”.
    Kom ihåg detta var en engångsföreteelse att jag skrev ”LILLAN” det är bara för att du fyller år. Snörvel… Vart faa..n la ja min näsduk……..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.