Du Anneve! En denn Annie Lööf (C)

 

En som kunn få Annie Lööf ställd mot vägg, hä ä väl ändå  Vänsterpartist´n, hä såg ja på debatt´n den 8 oktober, hä va som om hon in´t riktigt hitte åt argument´a när han kömme ve frågen. En tyck ju att Jonas Sjöstedt skull debatter mer ve en denn centerpartist´n.

Översättning:

Den som kan få Annie Lööf ställd mot väggen, är väl ändock Vänsterpartisten. Det såg jag på debatten den 8 Oktober, det var som om  hon inte riktigt hittade sina argument när han kom med sina frågor. Jag tycker att Jonas Sjöstedt skulle debattera mer med Centerpartisten.

jakobina och Jonas sjostedt klar 1

Ja du si ja lut bakåt men hä ä för att ja ska försök mä på, å gå oppetter en lången uppförs back, å sä blink samtidigt ve vänster öge.  Hä vahl ju sä, när ja vill vis att ingen gå förbi ett Vänsterpartistiskt ög`a som Jonas Sjöstedts, utan att hä val tongt, å utan åh  bli genomskåd´e.

Hä ä sänna å hä ä sant. Tro ge ja ljug!!!!!

Nästa gång hä valh debatt sä håll ordentligt opp ögonlock´a. Hä ä råd´e ja kunn ge.

Gonatt å glöm in´t  tåcke där som het kvällsböna!

Hälsninga @jakobina

Översättning

Du ser jag lutar bakåt men det är för att jag skall försöka mig på att gå uppför en lång uppförs backe, och så blinkar jag samtidigt med ena ögat. Det blir så när jag vill visa att ingen går förbi ett Vänsterpartistiskt  öga som Jonas Sjöstedts, utan att det blir tungt, och utan att bli genomskådad.

Det är så och det är sant. Tror ni jag ljuger!!!!

Nästa gång det blir debatt så håll ordentligt upp ögonlocken. Det är rådet jag kan ge.

Godnatt och glöm inte det där som heter Kvällsbönen!

Hälsningar @jakobina

Förrest´n! Stackars Stefan Löfven, va han valh  plåg´e ve na böckren som dyk opp först nu, å som hannel om den dära julhothchott´´n. Änns om Stefan Löfven å de andren inom partie ha vure ve,varför kömme dem int fram ve hä inna val´e 2014? Va böckren skrive å klar precis när han varth statsminister? Ja in´t vet ja men nalta könschditt är hä ändå, ja få som in´t ihop hä. Men som sagts ”Lögn´a gå fram ve träskon´a åh sanning´a bryck kömm´a  etter ve filttofflen”.

Nä.. nu gäll kvällsböna.

Översättning

Förresten! Stackars Stefan Löven, vad han blir plågad med några böcker som dyker upp först nu, och som handlar om ”julhothchotten”. Även om Stefan Löfven och de andra inom partiet skall ha varit med, varför kom det inte fram innan Valet 2014. Var böckerna skrivna och klara precis när han blev statsminister. Ja inte vet jag men lite konstigt är det ändå, jag får som inte riktigt ihop det. Men som sagts ”Lögner går fram med träskorna, och sanningen brukar komma efter med filttofflor”

Nej .. nu gäller kvällsbönen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.