Poetens tankar om maktkamp i riksdagen.

 

poeten 1 klar vk

 

Den politiska bördans ryggsäck har funnits i alla tider, vare sig det har varit i olika politiska ideologier. Men att i dagsläget vuxna människor inom politiken leker en sandlådelek med varandra och med otrevliga ord och fraser nonchalerar, ger ingen maktposition över huvudtaget. Alla vet att prestigen ej går att förhandla med, den är maktlysten och ger sig inte i första taget, och det blir ett schackspel i oändlighet som i praktiken leder ingen politiker till de rätta platserna enbart till negativiteten.

Ni alla politiker låter istället detta bli en landskapsplåga för medborgarna i städer och samhällen, en otrygghet i tillvaron tack vare er prestigeanda.

Var och en inom de olika ideologierna i riksdagen borde skämmas. Vuxet folk som kastar sand på varandra, och ni skall vara de som skall gå först i ledet för oss Svenskar. Ni skulle överhuvudtaget inte få sitta i den politiska arenan.  Ett ansvarslöst beteende ni bedriver genom att sänka varandra, och en meningslöshet i just denna tidsanda.

Ingen är dock bättre än den andra och ibland så måste man dock släppa taget och se andra möjligheter och det enkla för landskapet gemensamt. Även om ideologierna inte ter sig jämlika.

Med hälsningar

Poeten i den nattliga timman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.