Rosa nyheter

Pink project. Pethra och Charlotte har startat ett Pink Project på sina bloggar. Tanken är vi ska göra ett kollage där vi låter våra olika personligheter synas tillsammans med rosa. Det här ”kollaget” visar kanske inte min personlighet så mycket, men jag lovar att återkomma med ett sådant till veckan. Hela oktober är ju rosa.
Bilderna visar sex fina nyheter, som jag gillar mycket. Vasen Cocoon Pastel i pink, nyhet i Cocoon-serien. SOMNAT spjälsäng från IKEA (595 kr) i en härlig rosa nyans. Servisen Swedish Grace finns nu även med glasyren Ros. Nya Höganäs Keramik, tekanna med träfat. Designgruppen Front har bl a inspirerats av det klassiska Höganäskruset. Och visst syns det! Glaset Kartio från Iittala i rosa, limited edition. Och så förstås årets Rosa Band med mönster av Liselotte Watkins. ?
Bilder från Holmegaard, IKEA och Dukat bord (klicka upp för större).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>