4 % i skatt på 23 miljoners inkomst !!

        Ja , det måste väl anses som ett riktigt bra klipp .

                     Den som varit så finurlig är förstås AMF :s , nu avgående Ordförande  . Samtidigt är det inte ens säkert att det är något brottsligt sägs det .

 AMF som hanterar löntagares pensionssparande  " ägs av LO och näringslivet " heter det .Fast egentligen borde väl de rättmätiga ägarna helt enkelt vara spararna , dvs vanliga löntagare i landet .

                            När man nu visar sån kreativitet på skatteplanering kunde man kanske vänta sig att det skulle skvätta över lite på dom blivande pensionärerna som en dag får ta del av de pengar som eventuellt finns kvar , så att dom också får lägre skatt.      Men det är ju inte så länge sen som  LO – ord föranden Vanja fick avgå i ur just den styrelsen pga. en för vältilltagen pension till den dåvarande ordföranden.

                    Denna AMF-styrelse måste ha en speciell talang till att dra åt sig giriga personer som ordföranden . Finns där inte en enda vettig människa ! Det måste dessutom tilläggas att den skatt på 4 % som han betalar för de 23 miljonerna gör han inte i Sverige . UTAN I PERU !!!          Skrika och sparka i väggarna är det som gäller !

             Annars vill jag tala om att nu får ni bevaka det hela själva en vecka . Jag håller på att packa och ska åka till Kreta med dotter och barnbarn .

                                                      VI HÖRS !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.