Reklam , reklam , reklam……

   Dennna vecka har det kommit drivor av reklam . Som jag förstår beror på att de flesta människor med lön får den utbetalad och sen inte minst för att det  är en handlingsföreteelse som heter MORS DAG !!

 Nu ska folk luras till att snabbt göra av med lönen i just deras affär . Alla mödrar kan inte leva utan en paket , antas det !            Men det kan åtminstone jag . Tänker mer på de som av en eller  annan anledning saknar mor . Det är dessvärre alltför vanligt .

                                               Jag tycker att det inte behövs någon större uppvaktning just den dan . Det räcker med alldeles vanligt umgänge .

                           Såg i går ett skrämmande program på TV om skönhetsoperationer . Skönhet och skönhet  förresten , det kan ju diskuteras hur skönt det är med tjocka läppar som man får med hjälp av en spruta med nervgift .

                                  Hur dumma är folk som tar till såna metoder . Vad kan det bero på ??  Min enkla slutsats är att folk stirrar för mycket på sig själv i speglar . Om inte speglar fanns och man ägnade sig åt annan tankeverksamhet samt vände uppmärksamheten mot sina medmänniskor istället mot sig själv skulle inte problemet med det egna utseendet uppstå !!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.