Gladiatorer……

   Ja , som väl alla förstår är det inte direkt mina idoler .

                     Men jag har yngre släktingar som är i den rätta åldern för såna uppvisningar . Det var ju skolavslutning här i fredags . För att fira detta hade min dotter skaffat biljetter till en TV-inspelning av Gladiatorerna . Det skedde i Karlstad , och visade sig vara själva finalen .

                             Det var naturligtvis spännande att titta på alla dessa stadiga, muskulösa personer . Mindre roligt var det att dessa annars så tuffa tonåringar inte vågade gå till toaletten eftersom där stod alldeles för kraftiga killar  .

                                             Dom fick helt enkelt leta sig ut efter några buskar att pinka bakom .Dessutom tog föreställningen inte mindre än 5 timmar . Ideliga omtagningar .Det förväntades också att publiken skulle applådera lika entuastiskt varja omtagning , varför pojkarna hade ont i händerna när färden gick hemåt igen.

                        Pojkarnas moder var mer intresserad av shopping och tillbringade en del av timmarna på Ikea . Hon hade bland annat köpt glas . En förpackning på 4 st kostade 6 kr Alltså 1,50 styck!!!!!!      Bara lådan som dom låg i borde ha kostat mer !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.