stillhetens dag….

   Har varit på promenad i den stilla , folktomma staden . Jag antar att det är så här det är om det rådde undantagstillstånd . Dessbättre nåt som vi i Sverige inte har behövt uppleva .                      Om jag så hade velat tror jag att jag hade kunnat gå blundande mitt i gatorna eftersom det inte ens var någon trafik . Men sånt gör man ju inte !

                                 Kunde gå och filosofera i lungn och ro , men sen upptäckte jag ju naturligtvis något som upprörde mig .  Nya PENSIONÄRSKUVÖSER !  Och det alldeles i närheten av det hus jag bor i .

                          Det här med inglasade balkonger har spritt sig som en farsot , åtminstone här i Lidköping . Om grannhuset sätter upp med detta måste man ju hänga med på trenden . Jag har lyckligtvis inte den böjelsen , och jag hoppas innerligt att någon av mina grannar i huset inte heller lider av det .

                                                   Jag hävdar nämligen att pensionärer som inte orkar vara ute så mycket  behöver en öppen balkong som ger frisk luft och man kan se himlen .Istället så stänger man in sig i dessa kuvöser !

                           Förresten är ju kuvöser fel ord eftersom det ju egentligen är en livsräddande anordning och i pensionärs-sammanhang tror jag att det har motsatt effekt .

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.