Ibland ångrar jag verkligen …

att jag har gett mig i kast med det här som kallas sociala medier . Alltså datorer .

                    En som absolut inte har förstått vilken tid det tar för oss pensionärer med detta med datorhanteringen är vår kära Statsminister .

              Han tror ju att vi ska kunna arbeta tills vi är 75 år ! Vilka skador lider han av ?!

                                         Vi har  ( om vi nu skulle orka ) , inte tid till övers för det som kallas arbete .  För att beskriva detta närmare kan jag tala om vilket problem det kan vara att beställa en utlandsresa på Internet .

               Det är så att jag om en månad ska ut i världen med mitt så kallade resegäng eftersom jag fyller jämna år . Och det ska jag fira med en resa med några nära vänninor .

                                             Då hade jag ju den iden att vi beställer såklart en sistaminuten – resa på nätet .     Lätt som en plätt !     Det tog två personer 6 timmar ! Nästan en hel arbetsdag ! Utan raster !

                När vi hittat nåt som vi tyckte såg bra ut både prismässigt och för övrigt acceptabelt så bara försvann det helt plötsligt från skärmen !!!

                                 När vi sen efter många om och men lyckats komma fram till en , som vi trodde bra resa så skulle den ju också betalas . Omedelbart ! Min resekompis fick åka hem till sitt för att hämta nån slags dosa för att komma in på sitt internetkonto. Nåt som jag inte gett mig in på .

                Och , hoppsan då var ju den resan försvunnen ?!  ren desperation så tog vi det näst bästa alternativet …. Och slutligen blev det klart !!!    OJ ; OJ !!!!

En kommentar

  1. Marja Granqvist

    Flygresor till Stockholm är ganska enkelt att boka och köpa på nätet, men jag vet att det kan vara trixigt att boka charterresor och så. Ni fick ju en resa till slut, hoppas att den blir bra för er. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.