Filmrecenssion igen !

                Har andra kvällen i rad varit på bio .         Denna gång som medlem i Lidköpings filmstudio .  7 filmer för 200 kr .  Bra pris , eller hur . Noga utvalda , i regel bra filmer som visas varannan lördageftermiddag .

                       Mycket folk , men en bra tystlåten publik , som man förstår är filmintresserade .

                    Denna gång stod det i programbladet att det skulle bli en stumfilm som hade kammat hem 5 Oscar på senaste galan . Jag befarade det värsta ! Stumfilm , svartvit !Hur ska jag kunna hålla mig vaken ?

                     Men det var inga problem , Filmen heter " The Artist " . En fransk film och den var himla bra !!               Så bra bild , och bra skådespelare . Inte minst en liten hund som man nog kan anta hade halva huvudrollen .

                                  Den filmen var en riktig höjdare !!    Högsta betyg från mig !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>