Har varit bortrest……

några dar . Alltså inte , som det numera heter , uppdaterad .

Sån där smarttelefon eller som jag tycker , minidator , är ingen apparat som jag innehar . Den mobil som jag hanterar och gillar går att tappa , och sen bara klappa ihop om den har fallit isär . Sånt gillar jag .

Men , åter till den resa jag företagit . Min trogna resekamrat , en svägerska och jag har varit på västkusten med den kompis som har sommarstuga i Svenneby . Strax utanför bovallsstrand , som hon har haft till salu i sommar.

Försäljningen har gått lite trögt , men precis när vi står inne på ett coop-varuhus ringer mäklaren och hon får besked om att nu har en Norsk familj nappat .Hon ökar på summan med nån tusenlapp och han nappar och accepterar !!

Stor glädje i lägret . Vi måste in en sväng på det intilliggande systemet och skaffa lite dricka till kvällen att fira tilldragelsen med .

 

DSCN0859

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>