Elgiganten……

Om man ska handla på Elgiganten verkar det som om man behöver ha ett Gigantiskt tålamod !

Saken är den att min bärbara telefon har pajat . Påpassligt nog kom det ett reklamblad från denna elkedja .

Extrapris på just en sån som jag skulle ha . Cyklar dit för att titta och känna på den apparaten .

Ingen telefon till det priset … Vid förfrågan får jag veta att den tyvärr inte har kommit än . Men hur kan ni då ha med den i reklamutskick , undrar jag …

Ja dom kan ju tyvärr inte råda över leveranserna . Men , den kommer säkert i morgon , var beskedet .

Väntar två dar och cyklar dit igen … Nähä , likadant . Försenad leverans . Nu börjar mitt tålamod tryta !

- Men , vi kan lägga undan en till dig om du betalar en 50-lapp som handpenning nu och du är ändå inte tvungen att köpa den om du inte tycker om den .Och så kan du ringa i morgon och höra om den har kommit . Du får ett telefonnummer på kvittot .

Okej , det verkade ju ganska vettigt . Tog fram kvittot i dag och skulle ringa till butiken .Och det var då ilskan verkligen gjorde sig påmind. Tel.numret gick naturligtvis inte till butiken här i stan , utan det var ett sånt där 0771-nummer .

Fick i alla fall svar och jag framförde mitt ärende …..

- Då får du vänta i telefonen medan jag kontaktar butiken i Lidköping ..

Efter att ha väntat en bra stund lyssnande till nåt som väl skulle föreställa musik tystnade alltihopa och hon i andra änden var försvunnen …

Ringde upp samma nummer igen och nu var jag GÖRILSK ! Nu var det en annan röst i telefon så jag fick återigen dra samma historia . Med tillägget att ” jag hoppas verkligen att det här samtalet spelas in och att ansvariga på firman får höra hur kunderna bemöts !! ” – ( det sas nämligen i början av samtalet att alla samtal spelades in så dom fick höra vad kunderna tyckte ) !

- Varför kan man inte ha ett direkt nummer till butiken här i Lidköping istället för att gå den här omvägen ?

- Det är för att avlasta personalen där när dom är upptagna med en massa kunder ….

- Du , dom två gångerna denna vecka när jag har varit på jakt efter den här ouppnåeliga telefonen har det som mest varit TRE kunder där !!

- Hur kan det komma sig att ni gör reklam för en vara som inte finns i butiken .. Är det bara för att lura dit folk med den förvissningen , att dom tar nog nån annan apparat istället

- Vi kan tyvärr inte råda över leveranserna ..

Sen skulle även han kontakta butiken medan jag väntade . Nu fick han inget svar .-.Men om jag får ditt telefonnummer kan vi ringa upp sen .

- Nä , dom är väl upptagna kundmassorna .

Har inget hört . Och på måndag cyklar jag med all säkerhet dit och tar tillbaka min 50- lapp och går till en annan affär !!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>