Hitta gömställe !

Den här tiden verkar vara den tid när dom flesta inbrott sker . Åtminstone här i Lidköping .

Lokaltidningen hade häromdan en artikel som sa att det sker många villainbrott och i en annons varnade man för att man ska gömma guld och andra värdesaker på finurligare ställen än i sovrum och badrum .Det är första ställena tjuvarna söker på efter sitt byte .

I går hörde jag en historia hos en kompis som gjorde mig betänksam .

Hon hade en väninna som, vid en längre bortovaro gömde värdesakerna på betryggande sätt . Hon stoppade ner guldsmyckena i en halvfull paket nyponsoppa .

Så långt allt väl . Men , nu bar det sig inte bättre än att efter en tid kom en dotter hem och skulle göra just NYPONSOPPA .Hon upptäckte då att paketen var av utgången datum , och slängde den i soporna .Tänk er den chocken en vecka senare ! Soppåsen var ju borta !

Det där med att gömma saker på bra ställen förutsätter ju att man kommer ihåg var man gömt det .

Jag har inte mycket guld att gömma , men , jag drar mig till minnes när vår son var i nedre tonåren och köpte luftgevär .Det bestämdes att han inte fick tillgång till vapnet ifråga när han var ensam hemma .

Eftersom jag inte helt litade på honom så gömde jag vapnet på säkra ställen . Så säkra , att jag fick leta igenom hela huset för att hitta det ——

Jag gömde så säkert att en luftpistol , den kom aldrig fram !!!!

Då är det bra gömt !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.