Bra film .

Eftersom jag är medlem i Lidköpings filmstudio , ( 7 filmer för 200 kr ) , så var det dags i lördags igen .

En Isländsk film som handlade om en fiskebåt som råkade ut för en svår olycka och sjönk , varvid alla i besättningen utom en person drunknade . Var tveksam till om jag skulle gå , eftersom jag sen tidigare är ganska , eller rentav livrädd för att befinna mig på båtar .

Men , hur det nu var så gick vi dit . Jag och en svägerska . Bägge så tyckte vi att det var en himla bra film , trots sjönöden .Så bra inspelad ute på öppet hav och under vatten , fick vi reda på innan filmens start av den kille som alltid presenterar fakta om filmerna .

Naturtrogen , utan att vara långrandig med mycket bra skådespelare . Inga kändisar !

En film som , jag vill rekommendera …….

Höll på att glömma titeln ,……. DJUPET !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>