” Firmafest ” igen

Så var det då dags igen i måndags .Guldbaggegala …. Jag är innerligt trött på dessa galor , men kan ändå inte låta bli att titta lite . Dessutom går ju våra licenspengar till såna helkvällsarrangemang .

Förresten , vem är det som bekostar spektaklet egentligen ?? Kanske är det vi , enkla tittare !

Om inte Sissela Kyle hade varit programledare hade det ju varit ett beklämmande program , även om jag tyckte att hon ibland spelade över .

Men , dessa jäkla tacktal !!!!

Tack mamma , barn och alla som deltagit i filmskapandet . Om nån kunde förbjuda pristagarna detta rabblande skulle programmet få en behagligt kortare sändningstid .

Ett inslag som jag inte förstod humorn i var den tjej som var på scenen ihop med Kulturministern och yrade om Reinfeldt …….. Skulle hon föreställa utvecklingsstörd eller vadå !! Och det efter att det hade varit ett inslag med dom underbara personerna från Glada Hudik-gänget …..

Men tjejen ifråga fick publiken att skratta hejdlöst , och jag förstod inget ! Tyckte det var ren lyteskomik som jag avskyr ,… Dan efter läste jag att hon var skådespelerska och att hennes framträdande var kvällens höjdpunkt .

Där ser man hur lite man begriper  !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.