Minisemester

Om man nu får nämna ordet ” Semester ” , när man som jag har evig semester som Panscho .

Hur som helst . Vi styrde kosan till Lysekil . Där hade en av mina kompisar i sällskapet bott tidigare , fast längesen . Men , nu var det så att en bekant till henne , musiker , saxofonist , ( jag hatar trumpet ) skulle med sitt lilla band spela på fredagskvällen på en utomhusservering i nämnda stad .

Alltså befann vi oss där för att avnjuta det hela . Mycket bra , lugn musik som vi alla tre gillar . Bostad hyrde vi genom Lysekils Turistbyrå . Som bestod av en alldeles egen liten stuga på tomten till dom som hyrde ut . Lungt och fint på alla sätt . Kan rekommenderas !

Innan vi åkte hade jag genom att fråga datorn ( pris vare den , trots vad jag ibland säger ),fått fram adress och telefonnummer till en bekant som för 40 år sen hade bott i Lidköping , men flyttat tillbaka till Lysekil .

Tog med adressen , ringde henne och sa att jag sitter på torget i Lysekil ……. Hon sa genast : Kom hit , jag sätter på kaffe ! Vi gjorde så …. Hittade dit . Åkte hissen upp till fjärde våningen , och där stod hon . Man kunde inte tro att 40 år hade gått sen man såg henne sist . Svårare att gå pga värk , men ändå samma människa …Mycket roligt !!

Hon bodde fint med utsikt över Gullmarsfjorden från sin balkong …

Ett salt bad stod förstås på programmet .

Nu är det ju så att jag inte är så där värst mycket för badning . Men för åtminstone för den enas del , som gillar salta bad så fick jag ju offra mig ……… Fast när vi satt där och pratade om den ena kompisens hund , som helst badar i diken , kom jag på att det skulle även jag helst vilja göra . Jag tycker att jag blir lite yr av vattnets rörelser när jag går i . Därför skulle det var perfekt med ett dike där man kunde stötta sig mot kanterna …

Att ingen har kommit på det och gjort såna bassänger ?!  Fast jag kanske är ensam om den fobin ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.