” Dueller ” …… en trendgrej …

…. som även politikerna praktiserar numera ….

Men , det vore onekligen roligare om dom två duellanterna från i går , Reinfeldt och Löven hade fått kasta sig fram för att vara först till att rycka till sig nån grej .

Den där munhuggningen blev man så trött på . Och nån segrare kunde jag inte se ,

Men , allvarligt talat . Hur sjutton ska till exempel förstagångsväljare kunna få nån uppfattning om vad dom olika partierna står för egentligen efter en sån ” Duell ” ! För att inte tala om invandrarväljare ….. Lite mer prat av ideologisk karaktär , kunde man vänta sig . Åtminstone av Löven !!

Jag måste göra en bekännelse ,,,, Jag har inte röstat i dom två senaste valen … Det har varit mitt sätt att protestera mot likformigheten i politiken . Att det har varit så små skillnader . Men efter två perioder med dom borgerliga , med sina smygande privatiseringar , ( som ingen har bett om ) , har jag insett att här gäller det att mobilisera !

För mig är det endast Vänsterpartiet som gäller , eftersom det är enda partiet som klart tar ställning mot att våra skattepengar ska göra redan rika personer ändå rikare . Detta genom att köpa upp skolor och vårdföretag för en billig penning , som dom sen gör miljonvinster på utan att ens betala skatt , det gör mig riktigt arg !!

Hacka ner gatsten och sånt , det kan göras på accord , men inte vårda människor !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.