” Tidstjuvar ”

Eftersom jag i går kväll fick besök av en liten nattgäst , missade jag ett favoritprogram på tv:n .Downton Abbey …..

Det gjorde nu inget , eftersom det finns många möjligheter att se program vid andra tillfällen . Upptäckte att det repriserades redan i eftermiddag . Och då hade gästen hämtats .

Nytt i serien var att radion började sända då . Men det var inget som mottogs positivt av alla . Själva Herrn i huset gjorde motstånd med orden ….. det är en tidstjuv !     ” Ska folk nu sitta där och lyssna utan att göra vad dom ska ” !

I det här århundradet har vi helt andra ” tidstjuvar ”…. Datorer , i-phones och inte minst tv-n .Det erfor jag efter att ha sett programmet ifråga ….. Blev sittande i fåtöljen , och eftersom vädret var lite ruggigt drog jag över mig en skön filt och somnade till . Vaknade och upptäckte att skymningen började smyga sig på . Kom då på att jag har inte varit utanför dörren på hela dan . Men eftersom regnet hade slutat och termometern visade på nästan 15 grader , fanns det ingen ursäkt till en promenad . Åtminstone runt kvarteret ….

Tänkte , att det är egentligen ganska bra att gå ut vid den här tiden . Då behöver man inte tänka så mycket på utseendet . Inte så noga med frisyren ….. I mörkret är alla katter grå , som bekant .

Vid återkomsten passade jag på att ta en bild på den fortfarande vackert blommande pelargonen på trappan .

Vi har inte haft nån ordentlig frostnatt här än …

Måste förresten nämna om innehållet i den förra bloggen … Med speldosan … Melodin gick tydligen inte fram ordentligt på grund av min okunskap på det tekniska området . Men melodin är ” INTERNATIONALEN ” !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.