Funderingar inför helgen !

Det sägs att Allhelgonahelgen är en av dom största mathelgerna …..

Samtidigt som vi översvämmas av bantningstips av olika slag både i tidningar och tv .

Man ska träna , springa ,och gud vet vad , för att komma i form . Dessutom ska man köra dieter av allehanda slag .

Har kommit hem efter att ha varit ute och handlat en del nödvändiga livsmedel . Dock inget som visar på större inköp än vanligt . Inte heller var det ovanligt mycket folk i den affär jag var i .

Men , förmodligen bryter det ut i morgon . Och nu är jag ju i den avundsvärda situationen att jag går inte till nån affär i morgon .

Apropå det här med bantning …… Halkade över ett program i TV som handlade just om bantning , ( inte ovanligt ) lett av hon Strömstedt . Det var ett sånt där ” Runda-bords -samtal ”, där deltagarna skulle få ge sin syn på saken .

Där satt en människa och försökte övertyga resten av församlingen att man genom undersökningar kommit fram till att man genom att kolla människors olika blodgrupper , kunde se vilken mat som var lämplig att äta för just den personen !!!?

Hur skulle det kunna genomföras ……Folk kommer ju inte ens in i sjukvården inom rimlig tid …..

Som en motvikt till alla dumheter som sas var kändiskocken Mannerströms kommentarer …

När man gick igenom olika dieter , bla 5-2 dieten , var hans kommentar . ” Jag ser helst att folk äter efter 7-7 modellen ……. Håller med fast jag inte är krögare som han . Han menade att det enda rätta är att hålla igen med maten … Äta mindre !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.