Nu är jag väldigt försenad ……

Med att skriva i den här bloggen . Har den föresatsen , att skriva varannan dag , för att så säga få nån kontinuitet i det hela . Men det blir sällan så av olika anledningar .

Vad är då orsaken och ursäkten nu ?? Kanske människa av ordning tänker ….

Jo , det är ju sommarlov för skolbarn . Har haft besök av dom minsta av den arten. En och en . Dom behöver vila upp sig från varann , eftersom det bara skiljer 2 år i ålder . Tycker jag . Dessutom är det lugnare , åtminstone för mig . Vad föräldrarna tycker är irrelevant .

När dom är här , har jag svårt att komma åt datorn av naturliga skäl … Dom är i spelåldern .

Dessutom dras jag med ont i en höft , så jag går med käpp . Men det påverkar ju egentligen mitt skrivande , för det gör jag ju med fingrarna . Men , allt jag gör går ju inte så fort som vanligt …. ( Det går förresten aldrig fort numera , men man kan ju låtsas .) Men , det ska bli bättre … Har ordinerat mig själv en cortisonkur , vilken är påbörjad . Så jag känner hur tillfrisknandet kommer .

Eftersom det är Midsommarafton i morgon , ska jag inte trötta er med mina arga funderingar !! Men dom kommer senare ,var så säker . Jag har på lager …..

Om tragiken med  den 17-åriga flickan har jag inget nytt att rapportera .

Vädret då ….. Jo , jag tror att ni har det bättre med det i Norrland . Men man kan ju alltid gå ut ändå . Mellan skurarna .I dag har det varit ostadigt …. Mitt i städningen upptäckte jag att solen tittade in . Slet fram kameran och hann ta en bild …. Tog även en bild på det lilla fina kastanjeträdet på parkeringen utanför huset där jag bor .. Rosa blommor…..

Måste också visa en bild på dom enormt stora och vackra Vallmoblommor som fanns hos mina barnbarn !!

GLAD MIDSOMMAR !!DSCN1288DSCN1289DSCN1287

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.