Lång dag …

I morse var jag nöjd vid uppvaknandet . Va bra ! Trots att klockan visar på 9. 30 , så är den ju bara halv åtta . Då kan man ju ligga och dra sig lite till .Jag är nämligen ganska morgontrött . Kanske beror det på att jag ligger och läser väldigt länge .Vilket i sin tur ibland beror på att jag ofta somnar framför TV:n , och då kan det ju vara svårare att somna i sängen .

Hur som helst , har den här dagen på nåt sätt varit oändligt lång .Fast jag tycker ju mer om den här tidsomställningen , än den som sker på våren . När klockslagen bara flyger iväg alldeles för fort .

Har i alla fall ställt om klockorna . Utom väggklockan , som hänger i köket .Ska låta bli att ställa om den . Det kanske är skönt att plötsligt komma på att : Jösses , jag har ju en hel timme tillgodo !

Jag  är annars en riktig sista-minuten-människa . Tidsoptimist ! Tycker inte om att vara färdig alltför tidigt . Vill inte gå och vänta , utan kan hitta på allt möjligt , som kanske måste göras innan det föreskrivna klockslaget infinner sig .

Fast det är inget att rekommendera förstås . Det straffar sig ibland på så sätt att man i onödan känner sig uppstressad .

Vilket man egentligen inte behöver utsätta sig som Panscho !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.