Hallå igen !!

Kommer plötsligt på , att nu har jag inte skrivit på länge i detta medium. Om det nu är nån som läser , vill säga .

Men , nu fick jag lust att skriva igen .Med Malena Ernmans sång i öronen sitter jag nu här och filosoferar .Jag väljer att lyssna till just henne , eftersom hon är flitig försvarare av flyktingarna på facebook . Vilket jag också är .

Tro inte att jag har varit fullt upptagen av julpyssel . Det är inte av den orsaken jag har dröjt så länge med skrivandet . Nej , tvärtom .Det som mest har upptagit både tankar och praktiska göromål är detta med flyktingarna .

Eftersom sonens familj har öppnat sitt hem , ( till min glädje ) , har förstås även jag blivit inblandad . Ser dom nyanlända mest som plusbarnbarn . Men , jag har svårt att skriva om andra triviala händelser , när man förstår vad vissa har gått igenom .

Den här julen känns inte som tidigare jular . Men , å andra sidan . Varför skulle den det ?! Vi kan inte leva som en privilegierad grupp ,avskild från resten av världen vi lever i . Vi måste dela med oss !

Hur som helst . Man kan inte hjälpa alla . Men kanske nån !

Till nåt helt annat nu . Har i dag varit på auktion med en svägerska som hade lämnat in en del objekt till försäljning .

Auktioner och loppis är några av mina passioner . Återanvändning !! Gjorde ett fynd , plus att min svägerska kunde bevaka sina inlämnade objekt ,plus att det även finns gott fika att köpa där .

Ha en bra helg !!

3 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag har också saknat dig! 🙂
    Vi lyssnade på Malena Ernmans julskiva när vi målade akvarell senast. Så mäktig!
    Din son och hans familj gör ett gott jobb, fast jag kan tänka mig att det inte är alldeles problemfritt.
    Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.