Hallå igen !!

Om ni trodde att ni slapp mig , så trodde ni fel !

Jag har liksom haft lite svårt med att få tiden att räcka till …. Det är ju så man brukar säga . Men , egentligen beror det på nån sorts datortrötthet från min sida som är orsaken .

Vad jag menar är att det verkliga livet , närheten , på nåt sätt har upptagit alla tankar . Så det här med skrivandet har blivit lite ovidkommande .

Men , nu plötsligt får jag lust att skriva lite igen …. Inte minst på grund av att jag funnit väldigt trevliga bloggkompisar där uppe i Norr .

Har förresten märkt en del förändringar i Umeå , som jag kanske kan få svar på …..

Lade märke till ett Kommunalråd med egendomliga uttalanden , som många protesterade mot …. Har han fått sparken , eller ? I så fall var det nog välförtjänt !

En annan sak som gläder , är att kommunen samarbetar med kyrkan för att hjälpa tiggare från Rumänien !!

Jag säger bara Halleluja , utan att vara särskilt religiös !!

Godheten finns i NORR !

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Nej kommunalrådet är tillbaka och agerar och bloggar som om ingenting hänt. I veckan kunde vi läsa i tidningen att åtalet (för hets mot folkgrupp) mot honom hade lagts ner. Åklagaren tyckte inte att det fanns tillräckligt med bevis och sen funderade han, enigt Vk, om skulden inte låg hos den som ägde bloggen som kommunalrådet kommenterade på, för han hade släppt igenom kommentaren. Har du hört något så tokigt? Jag ska nog skriva lite om det på min blogg.
    Ha en skön helg! Kram! 🙂

  2. Inga-Britt Gustavsson (inläggsförfattare)

    Det var det värsta …. Men jag har noterat att han skrivit fd . kommunalråd !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.