Hej o hå igen !

Tro inte att ni slipper mig bara för att jag varit osynlig ett tag .

Nej , nu är jag igång igen . Saken är den att jag varit på semester , ( nu tänker den som är insatt i min situation , att hon har ju semester jämt ! Panschon ! ) men , det känns inte som nåt breik , om jag inte varit till Norrland under sommaren . Därför kallas det semester .

Därför , har jag som vanligt besökt min syster som bor i Mellansel i Ångermanland . Närmare bestämt några mil innanför Ö-vik . Alltså inte Västerbotten , som är födelseorten . Men huvudsaken det är i Norr .

Den här gången åkte jag med min systerdotter och hennes man . Gick på i Skövde och nästan 80 mil senare var vi framme . Bilresan är dryg , men vi hade roligt , med många skratt . Så resan gick väldigt bra .

Min syster Anna är 91 år och helt förståeligt börjar åldern ta ut sin rätt . Rullator och hörapparat blir oundgängliga hjälpmedel . Men , som hon och jag kom överens om …. ALLA blir gamla , förr eller senare ….. det enda som är rättvist här i livet !

Av nån underlig anledning har hennes barn , alla tre , blivit väldigt musikaliska .Något som vi verkligen hade glädje av under detta besöket .

Marita , systerdottern som jag åkte med och hennes man Beppe , är kända i hela Skaraborg under namnet ”Herr och fru Hackspett ” Så dom har jag ju kunnat lyssna till flera gånger . Men sen kom ju även Maritas bror , Tord med sitt dragspel . Och som han spelar !!

Denna underhållning kunde vi andra , icke musikanter njuta av .

Men , före det åt vi PALT , tillverkad av mig !….. Men , jag ska erkänna …. Gjord på ” Pitepalt mix ”. Nåt som jag kan rekommendera varmt . Den blir väldigt god . Och så enkelt sen . Bara att blanda med vatten .

 

DSCN1508DSCN1506DSCN1501

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.