Sjukhusbesök

Hade det tvivelaktiga nöjet att besöka akuten på stans sjukhus i början på veckan .

Det var så att plötsligt när jag gjorde min morgongymnastik , högg det till i bröstet , ganska våldsamt . Gymnastiken gör jag för att hålla ledgångsreumatismen i schack . Inte för att jag är särskilt hurtig och duktig , alltså .

Men att det hugger i bröstet gjorde att jag blev orolig . Även om det var på fel sida , alltså den högra . Men , jag har hört att hjärtinfarkt kan yttra sig på olika vis .Fick alltså skjuts in till lasarettet . Det  togs EKG och prover och allt sånt som kan behövas . En läkare bedömde att det inte var något fel med hjärtat . Vad smärtan kom sig av kunde han inte redogöra för , men ingen kunde vara gladare än jag när läkaren efter några timmar sa att jag kunde åka hem .

Jag skrev i början ” tvivelaktiga nöjet ” , men jag måste nog rätta mig själv där . Kunde inte klaga på behandlingen . Det som var värst var förstås väntan . Det är ju så otroligt tröttande miljö på såna ställen .

Det föranledde min dotter , ( som envisades att övervaka det hela ) , att släcka belysningen gång på gång , så personalen fick famla i mörker efter belysningsknappen när något skulle åtgärdas .

Men på så vis kunde vi samtidigt vila upp oss lite själva . Man får inte vara dum .

Kan annars rapportera att det under veckans gång blivit mindre smärta , så läkaren visste nog vad han gjorde .

Kan erkänna att jag nog har haft tur dom gånger jag besökt sjukvården . Det har inte varit några problem . Tvärtom har jag ibland tyckt att dom varit för energiska .

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.