Redan dag 6 på det nya året …….

Nu har vi till och med fått lite snö här . Inte helt snötäckt , men så pass att det blir ett annat ljus . Kallt också . Nu är det bara 4 – , men i gårkväll var det -11. Vi är inte riktigt vana vid det ,eftersom det inte är många dar sen det var + 10 . Men det finns ju varma kläder .

Måste berätta fortsättningen om den dramatiska flytten av min 91-åriga syster till äldreboendet .

Vi låg alla lågt påföljande dag . Hennes barn ringde bara till personalen och hörde hur det gick . Samma dåliga humör även den dan .

Men sen ..! Tredje dan ringde hennes dotter och sa : ” Nu är hon som en helt annan människa ” ! Allt var så positivt . Så snäll personal , som änglar , sa hon .Och så varmt och skönt , som det var där !!

I går till och med vågade ene sonen och hans fru göra ett besök . Och hon tyckte det var mycket trevligt . Men , hon hade sagt till sonhustrun att hon skulle väl vara där några dar till och pröva !!

Vi nästan håller andan !

Man kan ju förledas att tro att hennes barn har tvingat henne att flytta . Men så är inte alls fallet . Hon har själv pratat om hur gärna hon ville komma dit , men varit missmodig när hon förstått att det inte är så lätt att få plats . Därför kom det som en överraskning när hon plötsligt inte ville stanna där …

Men , nu tror jag nog att hon inser hur bra hon har det där !

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.