Höststämning

Har så till den grad kommit in i den lugna stämning , som råder på hösten att jag till och med glömmer att skriva på den här bloggen .

Tycker om hösten . När man kan få frysa lite . Och inte behöver svettas som det var i somras . Hela tiden . Fast just nu är det en släng av Brittsommar . Just nu 10 grader . Det är lagom .

Får väl bli lite TV- tittande i kväll . Fast det är då mest såna där hysteriska , konstiga tävlingsprogram . Brukar se Postkodmiljonären . Roligt att testa om man kan någon fråga .

Men förresten …… Har på senare tid retat upp mig på att dom delar ut vinster i form av resor . Har dom inte i det bolaget förstått att vi ska dra ner på flygandet för miljöns skull…… Dessutom är det väl nån miljöorganisation som deltar i det hela .

Och va många lotter en del folk har !   Det är ju en del som har tex 6 stycken .Oftast äldre folk . Pensionärer ….. Såna får hålla inne med sin jämmer om låga pensioner när dom kan lägga en tusenlapp på lotter !

Nä , nu ska jag sluta med ilskan !

Ha en bra helg !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>