Väntar på regn ……..

Jag vet att ni har värme även i Norr nu ….. Men jag tror att det är torrare här . Det är väldigt länge sen det regnade . På nåt sätt känns det , som om våren är överhoppad . Det har på en gång blivit sommar . Just nu i skrivande stund är det lika varmt ute som inne . En bit över 20 gr .

Det är inte utan att man oroar sig över det här med bränder . Och nu är det ju också lönehelg . Folk vill ut och njuta av sommarvärmen . Och grilla ……

Det är med människorna ungefär ,som med myror . Dom kryper fram när värmen kommer . På min balkong , som vetter mot gatan kan jag höra samtal av olika slag så här års . Jag måste tyvärr konstatera att dom som pladdrar värst är kvinnor ! Män är mer sakliga …. ” Hur är det ?” …… ” Ha det ! ”

I eftermiddag blev jag helt ofrivilligt lyssnande till ett samtal mellan tre kvinnor i medelåldern . Tydligen handlade det om jobbet . Den ena pratade nästan oavbrutet om besvärligheter …. ” Är det jag , som ska hålla i alla trådar . Vad kräver dom ? ? ” Var tvungen att titta ut och se om hon var ensam ,Tyckte att det mer liknade en monolog . Håhåjaja …..

I morgon ska jag på sista filmvisningen i Fimstudioklubben . Alltid spännande om filmen är bra eller inte . Förra gången var det en högsta poängfilm .

Ha en bra Helg !!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.