Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

En röd tråd…

Ute i byarna finns många hjältar! De jobbar både dag och natt med att granska kommunens siffror, försök att hitta alternativ till skolnedläggningarna. De gör ett bra jobb, synd bara att ingen av de styrande i kommunen vill ta del av deras räkneskaper och kloka tankar. Pensionärer, företagare, föräldrar, ja praktiskt taget alla är djupt engagerade och det berör oss alla.

Man besöker varandra i varandras byar, man hjälps åt. Det spelar ingen roll från vilken by man kommer eller villken partifärg man har, man ger ändå varandra en stärkande kram.

På facebook finns en sida "Bevara byaskolorna i Nordmalings kommun" Den har redan över 1000 medlemmar. Där läggs det ut länkar från skolverket, kommunen m m allt för att sprida information snabbt, så att man kan hjälpas åt att agera. Många kloka åsikter finns samlade där.

Denna positiva energi löper som en röd tråd genom byarna och vår kommun, den ska vi nu använda oss av på söndag när alla byar samlas inne i Nordmaling för en gemensam demonstration klockan 12.00.

Tillsammans är vi starka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.