Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

Dagen D

Då var det dags, idag kommer många bybor och Nordmalings bor att samlas vid kommunhusets parkering för att demonstrera för vår kommuns framtid! Framtiden finns i våra barn och barn behöver skolor, skolor som ger dem trygghet och kunskap så att de kan växa upp till kloka vuxna.

Varför en demonstration?  För att det är det enda vi inte gjort i denna fråga som berör hela kommunen. Det känns viktigt att vi samlas och gör denna manifestation tillsammans för vår kommun. Att vi står enade och visar att vi tror på framtiden för våra byar.

Känns lite skrämmande också att ensam ha dragit igång något så stort och ensam ha huvudansvaret. Samtidigt känner jag mig hoppfull! Hoppet ligger i det engagemang som finns och det positiva gensvar jag fått för att jag ordnat demonstrationen. Tack! Fast vi gör demonstrationen tillsammans idag!

Många tänker göra den här dagen till en positiv upplevelse för hela familjen. Några kommer samlas på grönytorna vid kyrkan för gemensam picknick, en del kommer äta pizza tillsammans m m. Vilken stark samanhållning denna fråga skapat och många nya vänner har vi alla fått. Vi har ju så mycket gemensamt. Vi vill att våra barn ska få ha en nära och trygg skola, vi vill att vår kommun ska ha levande byar där familjer vill fortsätta att bo och vi älskar våra barn och vet vad som är bäst för dem.

Idag tågar vi hand i hand för framtiden!

Vi ses idag kl 12.00

2 kommentarer

  1. Emma Öberg

    Heja Åsa du är ju bara bäst!Tur det finns handlingskraftiga människor som du när det verkligen behövs. Väldigt bra talat på kommunfullmäktige oxå! Lycka till i kampen för våra barn och byaskolor. Många står vi bakom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.