Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

Förändringar

Midsommarhelgen har verkligen bjudit på varierande väder. Sol på midsommarafton för att sedan bli väckt i husvagnen av blixtar & dunder och smattrande regn på midsommardagen vår första bröllopsdag! Ett år har passerat sedan jag stod brud och blev fru Nyberg. Inte bara efternamnet som förändrats det här året som gått, utan mycket annat. Det har verkligen varit förändringens år. I mars försvann mjölk kossorna från vår gård, i april började jag ett nytt jobb som politisk sekreterare i Umeå, en viktig operation i hälsans tecken m m.

I fjol vår gick all tid till planering och fix inför vårt stundande midsommarbröllop. Tänkte vad skönt nästa vår blir allt som vanligt igen och tiden räcker till, men så blev det inte riktigt. Blev fullt upp med jobb i stan, engagemang i bygdegården i Gräsmyr. ordförande för föräldraråd och den politiska situationen på hemmaplan där majoriteten ville lägga ner samtliga byskolor. Det sist nämnda blev en kamp som tog både tid och kraft. Men väl värt all möda då skolorna idag är kvar! Jag vill tacka min fantastiska chef Mattias Larsson (C) som låtit mig kämpa på med byskolorna ibland lite på arbetstid och gett uppmuntran och goda råd på vägen.

Efter en skön midsommarhelg med husvagnen och goda vänner, var det dags för jobb igen ikväll. Förmöte inför socialnämnden på tisdag och nu blir det fullmäktige handlingar som kvällsläsning inför morgondagens ordinarie fullmäktige. På tisdag bär det av till Åre och Centerpartiets eldsjälsläger ska bli roligt! Sedan två veckors jobb till innan mina två semester veckor.

För många börjar nu efterlängtade semester veckor, ta vara på tiden och njut av ledigheten! Jag vill citera en välbekant figur; ”Man ska inte underskatta värdet av att göra ingenting” / Nalle Puh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>