Åsa Nyberg (C)

Bloggar om Politik, landsbygden och livet i stort.

Mina varmaste tankar

Idag blev verkligheten både mörkare och kallare.

BU-nämndens ordförande i min kommun attackerades i natt i sitt eget hem av en okänd gärningsman. Ett hot mot demokratin och yttrandefriheten. Liza både vill och vågar som ung kvinna ta plats i den politiska debatten, hon vet vad och var hon vill. Jag tycker det är kaxigt och coolt. Det behövs fler unga kvinnor som Liza inom politiken. Men vem vågar det, när någon tränger in i ens privata sfär och misshandlar en svårt, för att man står upp för det man tror på och bara försöker göra sitt jobb?!?!

Våld löser inga problem, men det gör kärlek, värme och medmänsklighet!

Jag sänder mina varmaste tankar till Liza och hennes döttrar <3 och hoppas att de får tid och kraft att hitta tillbaka till glädjen och tryggheten i livet.

Jag och Liza har olika ideologiska tankar rent politiskt, men vi är två mammor mitt i livet som tycker politik är kul och satsar in framtiden. Jag hoppas innerligt att Liza kommer tillbaka och tar plats, vågar och vill!  Jag ser framemot att åter möta henne i talarstolen i fullmäktigesalen i tuffa debatter!

 

 

En kommentar

  1. Karin

    Fint skrivet Åsa, jag håller med dig helt och hoppas att man får tag i den som gjort detta. Oavsett ideologi måste vi respektera varandra och sedan skilja på sak och person. Önskar dig och familjen en skön helg, kram,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>